Άλμα τριπλούν
Η Σωτηρία Ράπτη συνεχίζει την προετοιμασία για τη νέα σεζόν έχοντας βάλει μεγάλο στόχο το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ23 που θα γίνει στο Έσποο.

Η Σωτηρία Ράπτη θα «κυνηγήσει» το νταμπλ στο Ευρωπαϊκό Κ23 στο Έσποο

Η Σωτηρία Ράπτη έχει ατομικά ρεκόρ στο μήκος 6,27μ. και στο τριπλούν 13,11μ. που σημείωσε σε φετινούς αγώνες.

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Η Σωτηρία Ράπτη συνεχίζει την προετοιμασία για τη νέα σεζόν έχοντας βάλει μεγάλο στόχο το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ23 που θα γίνει στο Έσποο.

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια θέλει του χρόνου στη Φινλανδία να «κυνηγήσει» το νταμπλ. «Η προετοιμασία με τη Σωτηρία πάει καλά ως τώρα. Τώρα θα φύγει στα Ιωάννινα για να περάσει τις γιορτές με την οικογένειά της και μετά θα μπούμε και πάλι σε φουλ ρυθμούς. Έχουμε αποφασίσει να κάνει ένα πέρασμα στον κλειστό για να δούμε που βρισκόμαστε. Ο μεγάλος στόχος είναι ο ανοιχτός και το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ23 στο Έσποο. Θέλουμε να προκριθεί και στα δύο αγωνίσματα, τριπλούν και μήκος και να κυνηγήσει τη διάκριση, αν το επιτρέψει και το πρόγραμμα της διοργάνωσης», δηλώνει στο Stivostime η προπονήτριά της Δέσποινα Παπαβασιλάκη.

Ν’ αναφέρουμε ό,τι το πρόγραμμα αναμένεται να ανακοινωθεί μέσα στον Ιανουάριο του 2023.

Στην προηγούμενη διοργάνωση που είχε γίνει πέρσι στο Ταλίν, το τριπλούν γυναικών Κ23 είχε διεξαχθεί 8 ο προκριματικός και 9 Ιουλίου ο τελικός και στο μήκος ο προκριματικός 10 και ο τελικός 11 Ιουλίου.

Τα όρια που έχει θέσει η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Στίβου για το Έσποο στο τριπλούν είναι 12,95μ. και στο μήκος 6,25μ.

Η 19χρονη έχει ατομικά ρεκόρ 6,27μ. στο μήκος που έκανε τον περασμένο Απρίλιο στο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα στα Ιωάννινα και 13,11μ. στο τριπλούν από τον περασμένο Ιούλιο στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κ20 στις Σέρρες όταν πήρε το χρυσό μετάλλιο.

 

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης

Τόλης Λελεκίδης - Αρθρογραφία