Άλμα επί κοντώ
Νικόλ Κυριακοπούλου: Τέλος μετά από 22 χρόνια πρωταθλητισμού - «Χόρτασα» έγραψε

Νικόλ Κυριακοπούλου: Τέλος μετά από 22 χρόνια πρωταθλητισμού – «Χόρτασα» έγραψε

«Νοιώθω ευτυχισμένη και πλήρης γιατί σε όλο αυτή τη διαδρομή ένοιωθα την παρουσία σας σε κάθε στιγμή.

Facebook Platform X - Twitter Linkedin Whatsapp Viber e-mail

Τέλος στην λαμπρή της καριέρα, μετά από 22 χρόνια, έβαλε η Νικόλ Κυριακοπούλου με μία συναισθηματικά φορτισμένη δημοσίευση στους λογαριασμούς της στα social media.

«Χρειάστηκαν να περάσουν 22 χρόνια για να «χορτάσω» τον πρωταθλητισμό. Ένα συναρπαστικό ταξίδι που τα είχε όλα και με γέμισε με αναμνήσεις… Κρατάω τις χαρές… τις επιτυχίες… χωρίς να ξεχνάω τα δύσκολα.. γιατί ότι αξίζει στη ζωή χρειάζεται θυσίες για να το αποκτήσεις», ανέφερε αρχικά η Ελληνίδα πρωταθλήτρια.

«Όλα μαζί τα αισθάνομαι ανεξίτηλα σημάδια.. σαν τατουάζ.. στο σώμα μου και τη ψυχή.. τα δικά μου παράσημα για την επόμενη μέρα», σημείωσε.

«Νοιώθω ευτυχισμένη και πλήρης γιατί σε όλο αυτή τη διαδρομή ένοιωθα την παρουσία σας σε κάθε στιγμή… Χωρίς εσάς όλα θα ήταν δυό φορές πιο δύσκολα. Σας ευχαριστώ! Νικόλ», κατέληξε.

Η Νικόλ Κυριακοπούλου έχει συμμετάσχει τέσσερις φορές σε Ολυμπιακούς Αγώνες (2008, 2012, 2016 και 2020) ενώ στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο κατέλαβε την 8η θέση.

Το 2015 στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Στίβου κατέκτησε το Χάλκινο μετάλλιο. Την ίδια χρονιά ήταν και η πρώτη Ελληνίδα αθλήτρια που κέρδισε την σειρά των αγώνων Diamond League της IAAF στο άλμα επι κοντώ κερδίζοντας το τρόπαιο.

Το Αμερικάνικο περιοδικό Track & Field News την έχει αναδείξει 2η καλύτερη αθλήτρια σε παγκόσμιο επίπεδο το 2015 και 7η καλύτερη αθλήτρια στον κόσμο στο άλμα επί κοντώ για την δεκαετία 2010 – 2020.

Εγγραφείτε στο Stivostime τωνStivostime - Google News
Διονύσης Αντωνέλλος

Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Δεν μπορώ όμως να αφήσω και μια μεγάλη μου αγάπη, τον Στίβο. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.

Διονύσης Αντωνέλλος - Αρθρογραφία Facebook of Διονύσης Αντωνέλλος X of Διονύσης Αντωνέλλος